Acteur Jeremy Renner deelt selfie uit ziekenhuis na zwaar ongeluk

Afgelopen maandag werden filmfans opgeschrikt door nieuws uit de Verenigde Staten. In de staat Nevada raakte acteur Jeremy Renner (51), vooral bekend als Hawkeye, namelijk zwaargewond na een ongeval met een sneeuwruimer. De acteur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde. Nu deelt Renner een eerste statement en foto via Instagram.

Er is meer nieuws rond acteur Jeremy Renner. Die kwam afgelopen weekend, op 1 januari, onder een sneeuwruimer terecht op zijn ranch in de staat Nevada. Na een operatie aan zijn borstbeen en been, verkeerde Renner gisteren nog in kritieke toestand, maar ondertussen lijkt het grootste gevaar geweken. Hij deelde namelijk een selfie vanuit het ziekenhuis met een korte tekst.

Ongeval

De 51-jarige acteur Jeremy Renner, die vooral bekend is door zijn rollen in het MCU en de Mission Impossible-franchise, lag afgelopen dagen in “kritieke maar stabiele” toestand in het ziekenhuis. Hij raakte zwaargewond nadat hij onder een snowcat terechtkwam.

Vooral zijn been en borstkas kregen het hard te verduren en hij verloor veel bloed. Aangezien de ranch in een nogal afgelegen gebied ligt, en de sneeuw nog steeds alles moeilijker maakte, moesten de hulpdiensten per helikopter naar de ranch geraken. Uiteindelijk diende een buurman die dokter is de eerste hulp toe. Later werd Renner geopereerd, waarna hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

“Veel liefde”

Ondertussen lijkt de acteur aan de betere hand. Dat liet Renner zelf weten met een selfie op Instagram. Daarop is te zien dat hij zwaar is toegetakeld, maar toch is de foto een geruststelling voor veel fans. “Bedankt voor alle lieve woorden. Ik voel me te slecht om veel te typen. Maar ik stuur jullie allemaal veel liefde”, valt er te lezen onder de foto.

Daaruit kunnen we afleiden dat Renner zijn verhaal wel nog zal doen als hij zich beter voelt. Onder de foto krijgt hij alvast heel wat steunbetuigingen van Marvelcollega’s. Onder andere Chris Pratt, Chris Evans, Chris Hemsworth, Cobie Smulders en Paul Bettany sturen hem veel liefde. Ook regisseur Taika Waititi en talkshowhost Jimmy Fallon steken Renner een hart onder de riem.

Meer
Lees meer...