Stromae deze vrijdag te zien in ‘The Tonight Show’ met Jimmy Fallon

Zanger Stromae bracht eerder dit najaar zijn eerste single sinds lang uit, en werkt ondertussen ook aan een nieuw album. Na een pauze van maar liefst acht jaar is hij helemaal terug en de wereld omarmt hem nog steeds alsof hij nooit is weggeweest. Ook in de Verenigde Staten kunnen ze nog steeds geen genoeg krijgen van Stromae, zo gaat de zanger deze vrijdag, 10 december 2021, zelfs op bezoek bij The Tonight Show With Jimmy Fallon.

Hij is terug van weggeweest, en de wereld ligt weer meteen aan zijn voeten. Zanger Stromae dropte een maand geleden zijn eerste single in acht jaar, Santé, en is sindsdien niet meer weg te slaan van televisie, radio, affiches, enzovoort. De Brusselse zanger, die in het echt gewoon Paul Van Haver heet, werkt aan een nieuw album en aan een nieuwe tour. Met die laatste zal hij in première gaan in Brussel, op 22 februari 2022 in Paleis 12, maar de tickets daarvoor zijn helaas al uitverkocht. Het nieuwe album wordt ook rond die tijd op de streamingdiensten verwacht.

Hit in Amerika

Sinds zijn vorige album ‘Racine Carrée’ is Stromae volledig doorgebroken. De tour die hij deed om het album uit 2013 te promoten, ging over heel de wereld. Iedereen wou ‘die coole Stromae’ eens aan het werk zien. Dat zorgde ook voor concerten in Canada en de Verenigde Staten, en zelfs in het legendarische Madison Square Garden in New York. Nu, zes jaar na het concert in New York, keert de Brusselaar terug naar de Big Apple. Vrijdag 10 december zal hij namelijk te gast zijn in de wereldberoemde Amerikaanse talkshow The Tonight Show met presentator Jimmy Fallon. Dat maakte de zanger zelf bekend op Twitter.

Stromae staat dus aan het begin van een gigantische comeback. De zanger zal zonder twijfel tijdens de show het Amerikaanse publiek weer overtuigen met zijn live-versie van de single Santé, waardoor hij misschien nog een Amerikaans luik aan zijn tour kan toevoegen. Die tour brengt hem eerst door alle grote steden in Europa, met premières in Brussel, Parijs en Amsterdam. Daarnaast is Stromae ook te zien op festivals als Werchter Boutique en Sziget in Boedapest. Wanneer het nieuwe album precies uitkomt, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...