Acteur Jeremy Renner op weg naar volledige revalidatie na ongeval

Het gaat goed met acteur Jeremy Renner. De Amerikaan raakte vorige week zwaargewond tijdens het sneeuwruimen op zijn ranch in de staat Arizona. Hij verkeerde even in levensgevaar en lag na zijn operatie ook even in kritieke toestand in het ziekenhuis. Maar ondertussen lijkt de revalidatie goed te verlopen. Dat laat zijn familie nu weten.

Vorige week werden filmfans opgeschrikt door nieuws uit de Verenigde Staten. In de staat Nevada raakte acteur Jeremy Renner (51), vooral bekend als Hawkeye, namelijk zwaargewond na een ongeval met een sneeuwruimer. De acteur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde. Ondertussen deelden zowel Renner als zijn familie verschillende updates en lijkt het goed te gaan. Zijn zus spreekt zelfs al van een kans op volledige revalidatie.

Sneeuwruimer

De 51-jarige acteur Jeremy Renner, die vooral bekend is door zijn rollen in het MCU en de Mission Impossible-franchise, lag vorige week enkele dagen in “kritieke maar stabiele” toestand in het ziekenhuis. Hij raakte zwaargewond nadat hij onder een snowcat terechtkwam.

Vooral zijn been en borstkas kregen het hard te verduren en hij verloor veel bloed. Aangezien de ranch in een nogal afgelegen gebied ligt, en de sneeuw nog steeds alles moeilijker maakte, moesten de hulpdiensten per helikopter naar de ranch geraken. Uiteindelijk diende een buurman die dokter is de eerste hulp toe. Later werd Renner geopereerd, waarna hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

Updates

Enkele dagen na dat verontrustende nieuws kwam er een eerste update uit het ziekenhuis. Via Instagram deelde Renner zelf een korte update en een foto. Daarna volgde ook nog een video met zijn familie. Ondertussen zijn we meer dan een week verder en deelt zijn familie een nieuwe update.

Het lijkt er goed uit te zien voor Renner. Zijn zus Kym Renner laat namelijk aan het magazine PEOPLE weten dat de revalidatie van haar broer Jeremy vlot verloopt. “We zijn heel blij met de vooruitgang die hij maakt”, vertelt ze. “Mijn broer is een vechter en hij blijft echt niet bij de pakken zitten. Hij zit ondertussen al voor op wat ze van hem verwachten, dus het kon oprecht niet beter verlopen.”

Meer
Lees meer...