Jeremy Renner deelt eerste video vanuit ziekenhuis na zwaar ongeluk met sneeuwruimer

Het lijkt langzaam de goede kant uit te gaan met Jeremy Renner. De acteur, vooral bekend als Hawkeye, raakte op Nieuwjaar levensgevaarlijk gewond toen hij onder een sneeuwtractor terechtkwam toen hij de ingesneeuwde auto van een familielid probeerde te bevrijden. Maar nu heeft Renner voor het eerst een korte video gedeeld vanuit het ziekenhuis, waarop hij opvallend vrolijk klinkt.

Jeremy Renner kwam afgelopen weekend, op 1 januari, onder een zogenaamde snowcat terecht in de buurt van zijn ranch in de staat Nevada in de Verenigde Staten. Dat ongeval gebeurde toen de acteur de auto van een familielid probeerde te bevrijden. Kort daarna begon die sneeuwruimer vanzelf te bewegen en toen Renner dat probeerde te voorkomen, raakte hij onder het zeven ton zware toestel terecht. Na een operatie aan zijn borstbeen verkeerde hij nog enige tijd in kritieke toestand, maar ondertussen lijkt het grootste gevaar geweken. Hij deelde eerder al een foto op sociale media vanuit het ziekenhuis.

Wellnessdag

Nu heeft Jeremy Renner voor het eerst ook een korte video gedeeld. Daarop zien we de acteur nog steeds in zijn ziekenbed liggen met de nodige verwondingen. In de video wordt het haar van Renner gewassen door een haarkapje heen. “Dit is de eerste keer dat ik gewassen wordt in ongeveer een week … gross“, horen we hem zeggen. Het bijschrijft op Twitter meldt het volgende: “Een ‘niet zo geweldige’ dag op intensieve zorg is veranderd in een fantastische wellnessdag met mijn zus en mijn moeder. Heel veel dank”.

Bekijk hier de video van Jeremy Renner:

Meer
Lees meer...