Jeremy Renner deelt nieuwe video van zware revalidatie na ongeval

Acteur Jeremy Renner (52) heeft op Instagram een video gedeeld van zijn revalidatie na zijn zware ongeval begin dit jaar. Daarin zien we hoe hij een zogenaamde ‘Electric Stimulation Workout’ doet om de spieren in zijn benen opnieuw aan te sterken.

Jeremy Renner kwam op 1 januari onder een zogenaamde snowcat van zo’n 6.500 kilogram terecht in de buurt van zijn ranch in de staat Nevada in de Verenigde Staten. De acteur – vooral bekend van Hawkeye – werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

Ondertussen deelden zowel Renner als zijn familie verschillende updates en lijkt het goed te gaan. Afgelopen weekend maakte de acteur bekend dat hij dat ongeval meer dan 30 botten had gebroken. Zijn revalidatie zou nog maanden tot zelfs jaren kunnen duren.

Revalidatie

Van die revalidatie heeft Jeremy Renner nu op Instagram Stories een korte video gedeeld. Daarin zien we zijn been triller door elektrische stimulatie. Die oefening moet helpen tegen de pijn en bij de aanmaak van spieren in zijn zwaar geraakte benen.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania-actrice Evangeline Lilly gaf twee weken geleden een update over de toestand van Jeremy Renner nadat ze haar collega bij hem thuis had bezocht. De acteur zit nog steeds in een rolstoel, maar beweegt zich daarin wel al opvallend vlot voort. “Hij is hersteld als een mo-fo“, zei ze daar toen over aan Access. “Ik liep zijn huis binnen en kreeg kippenvel, omdat ik dacht: ‘Waarom ben je mobiel? Wat gebeurt er?’ Ik had verwacht naast zijn bed te zitten en zijn hand vast te houden terwijl hij kreunde van de pijn en niet kon bewegen.”

Bekijk hier de beelden van de revalidatie van Jeremy Renner:

Meer
Lees meer...