‘Ant-Man and The Wasp: Quantumania’ is nu uit in de cinema

Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe (MCU) is zojuist officieel van start gegaan met de release van Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Die nieuwe Marvelfilm is namelijk vanaf vandaag te zien in de cinema in ons land.

Na 31 films in de eerste vier fases van het MCU is het nu tijd voor Phase 5. Dat gaat van start met Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Het is na Ant-Man uit 2015 en Ant-Man and the Wasp uit 2018 de derde film rond de kleine superheld. Acteur Paul Rudd speelde daarnaast ook in Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019) de rol van Scott Lang of Ant-Man.

Kang the Conqueror

Net als in die vier vorige films zal Evangeline Lilly ook deze keer te zien zijn als Hope van Dyne of Wasp. Ook Michael Douglas en Michelle Pfeiffer keren terug als respectievelijk Henk Pym en Janet van Dyne, de ouders van Hope. Nieuw is Kathryn Newton in de rol Cassie Lang, de dochter van Ant-Man die ook een gelijkaardig pak als haar vader zal krijgen. Luis (Michael Peña) daarentegen keert niet terug.

De groep superhelden zal het in Ant-Man and The Wasp: Quantumania opnemen tegen slechterik Kang the Conqueror. Die rol wordt gespeeld door Jonathan Majors. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania belanden Ant-Man en co. door een dom ongeluk samen op avontuur in de Quantum Realm. Daar zullen ze heel wat gevaren moeten overwinnen en een manier moeten vinden om terug te keren naar de ‘gewone’ wereld.

Slechte reviews

De film is nog maar juist uit, maar heel wat recensenten konden hem eerder al bekijken. Daardoor zijn er al heel wat reviews beschikbaar en die zijn over het algemeen vrij negatief. Sommigen noemen het zelfs “de slechtste Marvelfilm tot nu toe”. Op de website Rotten Tomatoes is de score van de critics amper 52 procent.

Bekijk hier een promospot voor Ant-Man and The Wasp: Quantumania:

Meer
Lees meer...