‘Ant-Man and The Wasp: Quantumania’: Marvel deelt nieuwe clip in aanloop naar release

Marvel Studios heeft een nieuwe teaserclip gedeeld in aanloop naar de release van Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Daarin krijgen we voor het eerst slechterik Kang the Conqueror, gespeeld door Jonathan Majors te horen.

Met Black Panther: Wakanda Forever kwam er begin november een einde aan Phase Four van het Marvel Cinematic Universe. Maar The Multiverse Saga (van Phase Four tot en met Phase Six) gaat in 2023 wel gewoon door. De eerste film die we daarvan zullen krijgen, wordt in België op woensdag 15 februari gereleaset. Het gaat om Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Van die film kregen we de afgelopen al meermaals beelden te zien, zoals een uitgebreide trailer. Daardoor was ook al bekend dat Kang de slechterik zal spelen waartegen Ant-Man en co. het zullen moeten opnemen. Maar in een nieuwe clip van Marvel horen we nu ook voor het eerst Jonathan Majors in die rol. En de fans lijken alvast enthousiast.

Paul Rudd

Voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania kruipt Paul Rudd opnieuw in de huid van Scott Lang of Ant-Man. Dat deed hij voor het eerst in 2015 voor de film Ant-Man en in 2018 opnieuw voor het vervolg Ant-Man and the Wasp. Tussendoor was Rudd ook te zien in Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019).

Net als in die vier vorige films zal Evangeline Lilly ook deze keer te zien zijn als Hope van Dyne of Wasp. Ook Michael Douglas en Michelle Pfeiffer keren terug als respectievelijk Henk Pym en Janet van Dyne, de ouders van Hope. Nieuw is Kathryn Newton in de rol Cassie Lang, de dochter van Ant-Man die ook een gelijkaardig pak als haar vader zal krijgen. Luis (Michael Peña) daarentegen keert niet terug.

Quantum Realm

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania zal het vertrouwde viertal door een dom ongeluk samen op avontuur belanden in de Quantum Realm. Daar zullen ze heel wat gevaren moeten overwinnen en een manier moeten vinden om terug te keren naar de ‘gewone’ wereld.

Bekijk hier de clip van Ant-Man and The Wasp: Quantumania:

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf woensdag 15 februari te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...