‘Ant-Man’: Dit populaire personage zal niet te zien zijn in ‘Quantumania’

In februari komt Ant-Man and the Wasp: Quantumania uit in de bioscoop. Dat is de eerste film binnen het Marvel Cinematic Universe die in 2023 zal verschijnen. In tegenstelling tot de twee vorige films zal deze Ant-Man er een beetje anders uitzien, want er is één personage dat niet meer zal terugkeren. En dat zal voor heel wat fans een grote teleurstelling zijn.

De laatste nieuwe Marvelfilm, Black Panther: Wakanda Forever, is nog maar net uit in de bioscoop, maar toch zijn de fans nu al bezig met de volgende release. Dat wordt Ant-Man and the Wasp: Quantumania, de derde film over Scott Lang (Paul Rudd). Maar daarin zullen de fans een belangrijk personage moeten missen, namelijk Luis (Michael Peña).

Ant-Man

Voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania kruipt Paul Rudd opnieuw in de huid van Scott Lang of Ant-Man. Dat deed hij voor het eerst in 2015 voor de film Ant-Man en in 2018 opnieuw voor het vervolg Ant-Man and the Wasp. Tussendoor was Rudd ook te zien in Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019).

In de nieuwe film zal Scott samen met zijn vriendin Hope (Evangeline Lily), Henry (Michael Douglas) en Janet (Michelle Pfeiffer) door een dom ongeluk in de Quantum Realm belanden. Daar zullen ze heel wat gevaren moeten overwinnen en een manier moeten vinden om terug te keren naar de ‘gewone’ wereld.

Geen Luis

Door de ‘verhuis’ naar een ander universum, zal één populair personage alvast niet meer te zien zijn. Luis (Michael Peña) was in de eerste twee films degene die voor de vrolijke noot zorgde en werd in geen tijd een fan favorite. Vooral zijn manier van verhalen vertellen, bleef bij velen hangen.

Het ontbreken van het personage in de volgende film wil natuurlijk niet zeggen dat hij helemaal niet meer te zien zal zijn. Omdat het script (en de film) zich grotendeels in de Quantum Realm zal afspelen, is er geen enkele reden voor het personage om aanwezig te zijn. Misschien hebben fans in de toekomst opnieuw meer geluk.

Bekijk een van Luis’ iconische ‘storytimes’ hier:

https://www.youtube.com/watch?v=f8-ySYdcjWo
Meer
Lees meer...