‘Ant-Man and The Wasp: Quantumania’ krijgt nieuwe, uitgebreide trailer

Phase Five van het Marvel Cinematic Universe (MCU) gaat binnenkort van start met Ant-Man and The Wasp: Quantumania. En daarom heeft Marvel nu een nieuwe trailer van de aankomende film gelost.

Met Black Panther: Wakanda Forever kwam er begin november een einde aan Phase Four van het Marvel Cinematic Universe. Maar The Multiverse Saga (van Phase Four tot en met Phase Six) gaat in 2023 wel gewoon door. De eerste film die we daarvan zullen krijgen, wordt in België op woensdag 15 februari gereleaset. Het gaat om Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Paul Rudd

Voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania kruipt Paul Rudd opnieuw in de huid van Scott Lang of Ant-Man. Dat deed hij voor het eerst in 2015 voor de film Ant-Man en in 2018 opnieuw voor het vervolg Ant-Man and the Wasp. Tussendoor was Rudd ook te zien in Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019).

Net als in die vier vorige films zal Evangeline Lilly ook deze keer te zien zijn als Hope van Dyne of Wasp. Ook Michael Douglas en Michelle Pfeiffer keren terug als respectievelijk Henk Pym en Janet van Dyne, de ouders van Hope. Nieuw is Kathryn Newton in de rol Cassie Lang, de dochter van Ant-Man die ook een gelijkaardig pak als haar vader zal krijgen. Luis (Michael Peña) daarentegen keert niet terug.

Quantum Realm

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania zal het vertrouwde viertal door een dom ongeluk samen op avontuur belanden in de Quantum Realm. Daar zullen ze heel wat gevaren moeten overwinnen en een manier moeten vinden om terug te keren naar de ‘gewone’ wereld.

Bekijk hier de trailer van Ant-Man and The Wasp: Quantumania:

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf woensdag 15 februari te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...