‘Boer zkt Vrouw’: Thomas kiest vier vrouwen voor de Boerderijweek

De zoektocht naar de liefde in Boer zkt Vrouw is ook afgelopen weekend voortgezet. Daarbij was het de beurt aan Thomas om zijn intrede te maken. De West-Vlaamse melkvee- en aardappelboer koos daar maar liefst vier vrouwen om een week langer op zijn boerderij te blijven. Hij ging voor Silke, Chloë, Fien en Amber.

De voorbije weken zagen we al hoe eerst Robbe en Niels, daarna Sanne en uiteindelijk ook Martijn drie mensen kozen om tijdens de Boerderijweek verder mee te daten. Daardoor hebben we nog drie boeren te gaan en de eerste die daarvan zijn intrede deed was Thomas. In de meest recente aflevering van Boer zkt Vrouw nodigde hij namelijk een groep vrouwen uit voor een housewarming op zijn boerderij.

Thomas

Na een dag vol eten, daten, eten en nog meer daten was het tijd voor Thomas om moeilijke knopen door te hakken. De 30-jarige boer koos daarvoor in de eerste plaats de 26-jarige Fien uit Brugge. “Een meisje waarvan ik direct een hele goede indruk had en dat is ook gebleven doorheen de dag”, legde Thomas uit aan een verbaasde Fien.

Daarna hoorde de 26-jarige Chloë uit Baarle-Hertog haar naam. “Met haar had ik geen zo’n lang gesprek, maar het was wel aangenaam”, klonk het. Thomas daarna ook nog de 26-jarige Silke uit Elverdinge en de 24-jarige Amber uit Westende. Zij krijgen nu de kans om een week lang beter kennis te maken met Thomas en misschien zelfs op 24 uurs-date te gaan.

Bekijk hier de keuze van Thomas in Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...