‘Sing Again’: Jelle van Lasgo waagt opnieuw haar kans

Sinds vorige week is op VTM de nieuwe talentenshow Sing Again te zien. Daarin nemen kandidaten die ooit al eens deelnamen aan een show op de zender het tegen elkaar op. Vorige week kreeg de kijker al heel wat oude bekenden te zien en deze week komen daar nog heel wat gezichten bij.

In Sing Again zingen de kandidaten hun auditiesong uit het vorige programma. Als ze daarbij vier of vijf A’s van de jury krijgen, treden ze opnieuw op met een liedjesbattle. Vorige week zag de kijker hoe Bianca, Abdou, Joeri, Noa en Katerine zich al verzekerden een plek in die battle. Daarna is het aan het publiek om de tickets voor de halve finale uit te delen.

Nieuwe reeks bekende gezichten

Deze week krijgen juryleden Hadise, Nina, Karen, Aaron en Stan de hulp van zanger Gustaph. Een jaar geleden stond hij nog op het podium van het Eurovisiesongfestival, maar nu is hij dus van de partij bij Sing Again. Zij krijgen deze week opnieuw heel wat bekende gezichten te zien.

Onder hen ook Jelle Van Dael. Zij won in 2008 de tv-wedstrijd Let’s Go Lasgo en vloog nadien als zangeres van Lasgo de hele wereld rond. “Ik heb dat 12 jaar gedaan, van 2008 tot net toen corona begon”, vertelt Jelle in Sing Again. Ondertussen timmert ze aan haar eigen carrière.

Naast Jelle krijgen we ook onder andere Glenn Claes en Lola Obasuyi uit The Voice, Sarah De Koster uit de Soundmixshow en Youssri Mejdoubi uit Belgium’s Got Talent te zien.

Bekijk de preview van Sing Again hier:

Sing Again is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...