‘Sing Again’: Leer hier nog drie kandidaten kennen

Vanaf deze week krijgen de kijkers van VTM wekelijks een nostalgisch feestje voorgeschoteld! In Sing Again wagen kandidaten uit verschillende talentenshows nog eens hun kans. Eerder maakte de zender al wat namen bekend en vandaag komen er daar nog eens drie bij.

Nu de winnaar van The Voice van Vlaanderen bekend is, kan VTM zich gaan focussen op een nieuwe talentenjacht. Vanaf vrijdag is Sing Again namelijk te zien en daarin gaan oude bekenden de strijd opnieuw aan. Het gaat om kandidaten die de voorbije 30 jaar al eens in een talentenjacht van de zender te zien waren. Bij sommigen is het al langer geleden dan bij anderen.

Sing Again

Een tijdje geleden maakte VTM de eerste kandidaten al bekend. Daarbij zaten zangers en zangeressen uit vier verschillende programma’s. Zo kunnen kijkers alvast Pim Symoens uit Star Academy, Sarah De Koster uit de Soundmixshow, Youssri Mejdoubi uit Belgium’s Got Talent en Glenn Claes, Lola Obasuyi en Luka Cruysberghs uit The Voice verwachten.

Vandaag maakte de zender nog eens drie namen bekend. Deze keer gaat het om drie mensen die zelfs ooit een talentenshow wonnen. Al is dat bij twee van de drie ondertussen al bijna twintig jaar geleden.

Nieuwe namen

De eerste nieuwe naam is Joeri Fransen. Hij nam in 2004 deel aan de tweede editie van Idool en haalde het in de finale van zijn tegenstander Wouter. Joeri werd een instant popidool, domineerde de hitparade met zijn single en zorgde voor ongeziene taferelen van duizenden gillende fans. Succes dat nadien echter uitdoofde. Nu probeert hij het dus nog eens opnieuw.

Daarnaast waagt ook Katerine Avgoustakis haar kans. Zij deed, net als Pim die eerder al werd bekendgemaakt, ook mee aan Star Academy in 2005. Ook zij scoorde daarna enkele hits, stond op internationale podia en werd leadzangeres bij de band Level Six.

De laatste nieuwe naam is die van Michael Lanzo, de winnaar van Belgium’s Got Talent in 2013. Na zijn overwinning tekende hij een platencontract en stond hij op tal van Vlaamse podia. Ook nu staan zijn zomers nog volgepland, maar toch hoopt hij met zijn deelname zijn carrière een nieuwe boost te geven.

Sing Again is vanaf 3 mei elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...