Van Pim uit Star Academy tot Sarah uit de Soundmixshow: Deze namen zie je in het nieuwe programma ‘Sing Again’

Het blijft talentenshows regenen op VTM. Binnenkort komt de zender namelijk met Sing Again. Daarin zullen verschillende deelnemers die ooit al hebben meegedaan aan een talentenshow het tegen elkaar opnemen. De presentatie ligt in handen van Julie Van den Steen en Koen Wauters.

De zender VTM bestaat dit jaar 35 jaar en dat wordt gevierd. In een nieuwe talentenshow nemen oude bekenden het tegen elkaar op. Het gaat om mensen die de voorbije 35 jaar al eens hebben deelgenomen aan een zangwedstrijd op VTM. Denk daarbij aan The Voice, Belgium’s Got Talent of K2 zoekt K3

Ondertussen maakte de zender al enkele namen bekend. Het gaat daarbij om kandidaten die recent nog te zien waren, maar ook om kandidaten die jaren geleden op tv te zien waren.

Zes oude bekenden

Doorheen de show zullen er heel wat oude bekenden te zien zijn en daarvan maken al zes kandidaten zich bekend. Het gaat om deelnemers uit maar liefst vier verschillende shows. De eerste is Pim Symoens uit Star Academy. Hij bracht na zijn deelname nog songs uit, maar is ondertussen al enkele jaren uit de spotlights verdwenen. Ook voor Sarah De Koster is het al even geleden. Zij nam namelijk deel aan de Soundmixshow toen ze 16 jaar was.

De deelnemers die iets recenter te zien waren op VTM zijn Youssri Mejdoubi uit Belgium’s Got Talent en Glenn Claes, Lola Obasuyi en Luka Cruysberghs uit The Voice van Vlaanderen. Die laatste was na haar deelname zelfs even zangeres bij Hooverphonic.

Bekijk en/of beluister hun eerste optredens bij VTM hier:

Pim in Star Academy (2005)

Sarah in de Soundmixshow (1997)

Youssri in Belgium’s Got Talent (2012)

Lola Obasuyi in The Voice (2016)

Glenn Claes in The Voice (2012)

Luka Cruysberghs in The Voice (2017)

Sing Again is vanaf 3 mei elke vrijdag te zien op VTM.

Meer
Lees meer...