Ziggy van ‘K2 zoekt K3’ doet mee met ‘American Idol’

Het is ondertussen al meer dan 2 jaar geleden dat Julia K2 zoekt K3 won en het derde lid van K3 werd. Een van de opvallendste deelnemers uit de talentenjacht was de Nederlander Ziggy Krassenberg. Hij zal nu deelnemen aan een andere talentenjacht en daarvoor reisde hij naar de andere kant van de oceaan.

Ziggy Krassenberg, die we kunnen omschrijven als de meest kleurrijke deelnemer in K2 zoekt K3, zal zich binnenkort opnieuw aan een talentenjacht wagen. Deze keer gaat het om American Idol.

American Idol

Na zijn uitschakeling in K2 zoekt K3 bleef Ziggy echter niet bij de pakken zitten. Zo bracht hij samen met Celester, die ook deelnam aan de wedstrijd, het nummer SUIKERSPIN uit en verscheen enkele maanden geleden ook de single CANDYRUSH.

Maar de ambities van Ziggy liggen duidelijk verder dan België en Nederland. Via TikTok laat hij namelijk weten dat hij z’n kans zal wagen in American Idol. “USA, here I come“, schrijft hij bij de video, waarop hij te zien is bij een groot lichtbord van American Idol. “Dromen komen uit. Ik kan jullie met veel trots laten weten dat ik auditie zal doen voor ABC’s American Idol. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal begon. Zal ik het halen? Je zal het zien in februari 2024 op ABC.”

Zeven jaar geleden nam Ziggy al eens deel aan Idols, de Nederlandse versie van de talentenjacht. Daarin kon hij het niet tot de liveshows schoppen.

Bekijk hier de TikTok van Ziggy:

@ziggykrassenberg

??USA HERE I COME?? ?DREAMS COME TRUE ? Proudly I announce that I will be auditioning ABC’s American Idol ⭐️? Back to where it all started 7 years ago! Will I Succeed???? TUNE IN February 2024 on ABC? ??

♬ original sound – Let’s Goal Up
Meer
Lees meer...