‘Sing Again’ op VTM geeft muzikaal talent uit het verleden opnieuw een kans

Het blijft talentenshows regenen op VTM. Binnenkort komt de zender namelijk met Sing Again. Daarin zullen verschillende deelnemers die ooit al hebben meegedaan aan een talentenshow het tegen elkaar opnemen. De presentatie ligt in handen van Julie Van den Steen en Koen Wauters.

De zender VTM bestaat dit jaar 35 jaar en dat wordt gevierd. In een nieuwe talentenshow nemen oude bekenden het tegen elkaar op. Het gaat om mensen die de voorbije 35 jaar al eens hebben deelgenomen aan een zangwedstrijd op VTM. Denk daarbij aan The Voice, Belgium’s Got Talent of K2 zoekt K3. Welke talenten precies hun comeback maken in de show, blijft nog even een goed bewaard geheim.

Sing Again

Verschillende ex-deelnemers van talentenshows maken binnenkort hun comeback in Sing Again en krijgen een nieuwe kans. Ze brengen hun auditiesong van toen nog één keer live op het podium. Daarna is het aan de kijker thuis om mee te raden en herinneringen op te halen. Uiteindelijk wordt er gestemd en beslist de kijker wie de tweede kans echt verdient. In de grote finale zien we dan wie die tweede kans met beide handen heeft gegrepen.

Sing Again komt naar Vlaanderen overgewaaid vanuit Zuid-Korea, waar de eerste seizoenen een gigantisch succes waren. VTM maakt nu als eerste zender een heel eigen versie van het succesformat. De muzikale show zal in het voorjaar van 2024 worden uitgezonden, maar een exacte datum is er nog niet.

Oude bekenden

Een show over 35 jaar VTM krijgt natuurlijk ook een presentator die de zender door en door kent. Zo zal Koen Wauters die taak samen met Julie Van den Steen op zich nemen. “Een groot stuk van VTM en mijn geschiedenis passeren de revue. Het wordt een heerlijk nostalgisch bad waar bovendien zeer goed in gezongen wordt!”, klinkt het.

Naast Julie en Koen krijgen we ook een professionele jury. Daarin is zangeres Hadise misschien wel de grootste verrassing. Zij nam in 2003 zelf deel aan Idool en presenteerde later zelfs X Factor. Nu is ze vaak te zien in The Voice Turkije. Maar voor Sing Again keert ze graag nog eens terug naar België. Naast haar zal ook Nina De Man plaatsnemen in de jury. Zij was in 2001 een van de eerste VJ’s op JIM en werd later jurylid in Idool.

VTM

Sing Again verschijnt later dit voorjaar op VTM.

Meer
Lees meer...