‘Milo’: Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe telenovelle van VTM

Vanavond, vrijdag 5 januari, kan je op VTM terecht voor de start van een nieuwe telenovelle. Daarin speelt zangeres Camille Dhont de hoofdrol Milo, meteen ook de naam van het nieuwe programma. In een korte preview zie je alvast haar eerste ontmoeting met haar crush en popzanger Liam (Mathias Mesmans). 

Na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa gaat vanavond op VTM met Milo een nieuwe telenovelle van start. Het gaat om een eerste extra lange aflevering die uitgezonden zal worden na de spannende midseizoensfinale van Familie. Vanaf volgende week is Milo dan telkens van maandag tot en met donderdag te zien.

Camille Dhont

De nieuwe telenovelle Milo is een modern en muzikaal sprookje. De reeks gaat over een meisje, Milo genaamd en gespeeld door zangeres Camille Dhont. Zij is een bakkersdochter met een gouden stem, die dat zangtalent verplicht voor de buitenwereld moet verbergen.

Alleen met heel wat omwegen en leugens kan Milo haar droom najagen. Een van die omwegen is een job op de academie Kosmos, de plek waar heel wat beroemde artiesten hun opleiding volgden. Daar ontdekt de naïeve Milo al snel dat ze niet de enige is die met de waarheid speelt om een plaats in de spotlight te veroveren.

Liam

Een telenovelle kan natuurlijk niet zonder een liefdescrush, die op het eerste zicht onmogelijk lijkt. Voor de verlegen Milo is die crush Liam (Mathias Mesmans). Hij is het grote idool van Milo en ze heeft stiekem ook een boontje voor hem, hoewel ze allebei tegenpolen zijn. Naast een talent voor zingen heeft Liam echter ook een talent om hartjes te breken.

Bekijk hier de preview van Milo:

De eerste aflevering van Milo is op vrijdag om 20.35 uur te zien. Daarna is de telenovelle van maandag tot donderdag om 18.20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...