‘Sing Again’: Bekijk hier het eerste optreden van Luka (‘The Voice’)

Vanaf volgende week is VTM terug met een nieuwe talentenshow. Het gaat deze keer om Sing Again, waarbij kijkers heel wat oude bekenden zullen terugzien. Zo wagen kandidaten uit The Voice van Vlaanderen en Belgium’s Got Talent opnieuw hun kans. Een van hen is alvast zangeres Luka Cruysberghs.

Om hun 35ste verjaardag te vieren, komt VTM dit jaar met een speciale talentenshow. Daarin zullen personen die de voorbije jaren al te zien waren in een talentenjacht nog eens terugkeren. Ondertussen maakte de zender al enkele namen bekend. Het gaat daarbij om kandidaten die recent nog te zien waren, maar ook om kandidaten waarbij het jaren geleden was.

Oude bekenden

Bij de eerste kandidaten zitten alvast zangers en zangeressen uit vier verschillende programma’s. Zo kunnen kijkers alvast Pim Symoens uit Star Academy, Sarah De Koster uit de Soundmixshow, Youssri Mejdoubi uit Belgium’s Got Talent en Glenn Claes, Lola Obasuyi en Luka Cruysberghs uit The Voice verwachten.

Om alvast een tipje van de sluier te geven, heeft VTM ook al de eerste auditie gedeeld. Het gaat om die van zangeres Luka Cruysberghs. Zij deed in 2017 al mee in The Voice en was nadien zelfs een tijdje de zangeres van Hooverphonic. In de twee jaar dat ze in die groep zat, kwamen de hits Romantic en Release Me uit. Ondertussen is Luka opnieuw een solocarrière gestart.

Bekijk haar auditie voor Sing Again hier:

Sing Again is vanaf vrijdag 3 mei om 20.40 uur te zien bij VTM en op VTM GO.

Meer
Lees meer...