‘Sing Again’: Karen Damen dolenthousiast door deelname Joeri

Vanaf deze week krijgen de kijkers van VTM wekelijks een nostalgisch feestje voorgeschoteld! In Sing Again wagen kandidaten uit verschillende talentenshows nog eens hun kans. Zij worden door een grote jury beoordeeld en die zijn zelf ook alvast blij verrast met sommige deelnemers.

Nu de winnaar van The Voice van Vlaanderen bekend is, kan VTM zich gaan focussen op een nieuwe talentenjacht. Vanaf vanavond is Sing Again namelijk te zien en daarin gaan oude bekenden de strijd opnieuw aan. Het gaat om kandidaten die de voorbije 30 jaar al eens in een talentenjacht van de zender te zien waren. Bij sommigen is het al langer geleden dan bij anderen.

Eerste deelnemers

Een tijdje geleden maakte VTM de eerste kandidaten al bekend. Daarbij zaten zangers en zangeressen uit vier verschillende programma’s. Zo kunnen kijkers vanavond alvast Pim Symoens uit Star Academy, Sarah De Koster uit de Soundmixshow, Youssri Mejdoubi uit Belgium’s Got Talent en Glenn Claes, Lola Obasuyi en Luka Cruysberghs uit The Voice verwachten.

Begin deze week deed de zender er nog eens drie namen bij: Katerine Avgoustakis uit Star Academy, Michael Lanzo uit Belgium’s Got Talent en Joeri Fransen uit Idool 2004. Die laatste laat alvast een diepe indruk na op Karen Damen.

“Ik had hier zo op gehoopt”

De jury van Sing Again bestaat uit Aaron Blommaert, Nina De Man, Hadise, Stan Van Samang en Karen Damen. Daarbij zetelt ook elke week een ander gastjurylid. In de eerste aflevering zijn de juryleden alvast blij verrast door de reeks deelnemers die de revue zullen passeren. Daarvan zijn er dus al enkele bekend, maar ook andere oude bekenden zullen dus nog het beste van zichzelf geven.

Karen Damen is alvast fan van een van de kandidaten. Het gaat om Joeri Fransen. Hij nam in 2004 deel aan de tweede editie van Idool en haalde het in de finale van zijn tegenstander Wouter. Joeri werd een instant popidool, domineerde de hitparade met zijn single en zorgde voor ongeziene taferelen van duizenden gillende fans. Ook Karen was duidelijk een van die fans. “Ik had hier zo op gehoopt”, klinkt het alvast.

Bekijk de preview hier:

Sing Again is vanaf 3 mei elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...