Disney+ deelt eerste beelden van ‘Monsters, Inc.’-spin-off ‘Monsters At Work’

Monsters At Work heeft een eerste korte sneak peek-trailer gekregen. De nieuwe animatieserie van Pixar is een spin-off van de film Monsters, Inc. en verschijnt binnenkort op Disney+.

Monsters At Work vindt plaats zes maanden na de gebeurtenissen in de eerste film Monsters, Inc., waarin Sully (John Goodman) en Mike (Billy Crystal) besloten om de krachtgenerator te hervormen zodat die werkt met gelach in plaats van geschreeuw. In de reeks maken we kennis met Tylor Tuskmon (Ben Feldman), een nieuwe werkkracht die pas uit de Monsters University komt, en er van droomt om met Mike en Sully te werken.

Vanaf 2 juli

Naast de twee hoofdrolspelers keren nog heel wat andere leden van de originele stemmencast terug. Zo spelen Yeti (John Ratzenberger), Celia (Jennifer Tilly) en Roz (Bob Peterson) ook opnieuw mee in Monsters At Work. Daarnaast is er ook plaats voor heel wat nieuwkomers zoals Mindy Kaling, Henry Winkler, Lucas Neff, Alanna Ubach, Stephen Stanton en Aisha Tyler.

Monsters At Work wordt door Disney Television Animation gemaakt voor hun streamingdienst Disney+. Daar zal de reeks te zien zijn vanaf 2 juli. Het is niet duidelijk of we meteen alle afleveringen zullen krijgen of dat die eenmaal per week zullen verschijnen.

Bekijk de sneak peek van Monsters At Work

Meer
Lees meer...