Dit is wanneer ‘Thuis’ terugkeert op VRT 1 na de zomer

Het 29ste seizoen van Thuis zit erop. De seizoensfinale donderdagavond eindige met meerdere cliffhangers. En dus gaan de kijkers van de soap van VRT 1 met meer vragen dan antwoorden de zomerbreak in. Toch zullen ze nog meer dan 2,5 maanden moeten wachten om te weten hoe de verschillende verhaallijnen aflopen.

Doordat het Europees kampioenschap voetbal vanavond van start gaat, eindigde het 29ste seizoen van Thuis iets vroeger dan we gewoon zijn. Dat weerhield de makers er echter van om ons een extra lange en zeer spectaculaire seizoensfinale te bezorgen.

Veel vragen

Terwijl heel wat fans donderdagavond klaar zaten om te weten hoe heel wat spannende verhaallijnen afliepen, bleven ze na afloop vooral achter met heel veel vragen.

Zo is er Lowie (Mathias Vergels) die nog steeds niet helemaal heeft gekozen tussen Silke (Ivana Noa) en Viv (Lynn Van den Broeck). Ook in de prille relatie tussen Christine (Daphne Paelinck) en Peter (Geert Hunaerts) zijn er nog steeds vooral veel vragen. Britt (Apollonia Sterckx) lijkt dan weer gevaar te lopen bij haar lover Abel (Bas Van Weert).

Uiteraard is er ook nog het proces van Marianne (Leah Thys). Daarvan weten we nog steeds niet de uitspraak. Ook was er de schietpartij achteraf. Wie is daarvan de dader, en wie het slachtoffer? Tot slot is er nog het vreemde telefoontje van Leo aan mama Tamara (Tine Priem).

30ste seizoen

Al deze vragen zullen een antwoord krijgen in het aankomende jubileumseizoen. Thuis is na de zomer namelijk toe aan zijn 30ste seizoen. Of we daarvoor iets speciaal mogen verwachten, is nog niet geweten. Wel laat HLN weten dat dat nieuwe seizoen opnieuw van start zal gaan op maandag 2 september 2024.

Meer
Lees meer...