‘Thuis’: Dit is wanneer de seizoensfinale te zien is

De seizoensfinale van Thuis komt eraan. De spanning in de dagelijkse soap van VRT 1 neemt dan ook toe met heel wat verhalen die hun climax lijken te bereiken. Maar wat staat er nog allemaal te gebeuren voor donderdag 13 juni?

Dagelijkse kijkers van Thuis zullen de afgelopen tijd al gemerkt hebben dat er heel wat aan het gebeuren is in de populaire soap. Naast een hoop nieuwe – al dan niet turbulente – relaties, zijn er nog heel wat andere spectaculaire verhaallijnen bezig.

Granaat en varkenskop

Zo zagen we begin deze week hoe madame Marianne (Leah Thys) in het ziekenhuis belandde. Op het familiehuis werd namelijk een granaat afgevuurd. Niemand raakte daarbij gewond, maar Marianne moest wel even ter controle naar het ziekenhuis.

De dreigementen lijken daarmee wel nog niet van de baan. Donderdag lag er namelijk ineens een varkenskop op de oprit bij Marianne. De camerabeelden konden de dader daarvan jammer genoeg niet aanwijzen. Zouden de bedreigingen aan Robin (Frits De Ruyter) gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory (Andres Doise) wilt werken? Of is er iets anders aan de hand?

Lowie

Ook bij de familie Bomans loopt niet alles van een leien dakje. Lowie (Mathias Vergels) probeert daar namelijk af te kicken van de drugs, iets wat allesbehalve eenvoudig blijkt te zijn. Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van nonkel Frank (Pol Goossens) om hem te helpen. Zal Lowie doorzetten, of krijgt hij te maken met een terugval?

Seizoensfinale

Hoe al deze verhaallijnen aflopen, krijg je de komende weken te zien in Thuis. Dan wordt er toegewerkt naar de seizoensfinale van donderdag 13 juni. Die valt dit jaar extra vroeg door het EK voetbal.

Voor de rasechte fans is er bovendien goed nieuws. Vanaf volgende week kan je namelijk de dagelijkse aflevering van Thuis al zien om middernacht op VRT MAX.

Meer
Lees meer...