‘Thuis’ kreeg heel wat nieuwe koppels, maar hoe loopt het voor hen af

Er hangt al enige tijd liefde in de lucht in Thuis. Na een turbulente periode lijkt cupido op verschillende plaatsen raak te hebben geschoten. Het is echter maar de vraag of al deze prille liefdes blijven duren, of er snel hartjes zullen gebroken worden.

Nadat Thuis even van de ene met seks doordrenkte verhaallijn ging naar de andere nog hetere gebeurtenis is het tijd voor de liefde. Dat was ook nodig, want de dagelijkse soap van VRT 1 zag recent heel wat koppels stranden.

Zo beëindigden zowel Bob (Christophe Haddad) en Tamara (Tine Priem) als Adil (Nawfel Bardad-Daidj) en Christine (Daphne Paelinck) hun huwelijk. Ook Viv (Lynn Van den Broeck) en Lowie (Mathias Vergels) en Karin (Kadèr Gürbüz) en Tom (Wim Stevens) gingen uit elkaar. Hetzelfde gebeurde bij Femke (Vanya Wellens) en Vince (Gert Winckelmans) én Simonne (Marleen Merckx) en Frank (Pol Goossen). Die laatste twee zijn gelukkig opnieuw samen, waarbij Simonne en Frank ondertussen zelfs een trouple vormen met Rosa (Annick Segal) erbij.

Nieuwe koppels

Bij de nieuwe koppels is er in de eerste plaats Abel (Bas Van Weert) en Britt (Apollonia Sterckx). Door het grote leeftijdsverschil was mama Nancy (Ann Pira) aanvankelijk zwaar tegen de relatie van haar dochter, maar stilaan lijkt ze Abel toch te aanvaarden. Heeft ze gelijk, of blijkt hij toch niet te vertrouwen?

Lowie sleurt op zijn destructieve pad – sinds het overlijden van dochtertje Polly – zelfs twee vrouwen mee. Aan de ene kant is er Viv die hem voor haar wil winnen. Daarnaast is er ook nog Silke (Ivana Noa Batchvarov), die met de hulp van seks en drugs Lowie wil veroveren.

Nog meer koppels?

Ondertussen zijn er ook anderen die het iets rustiger doen. Zo zagen we een eerste kus tussen besties Dries (Yemi Oduwale) en Tamara. Is dat het begin van meer, of blijven ze vrienden?

Christine en Peter (Geert Hunaerts) tot slot zijn misschien wel het meest verrassende nieuwe koppel in Thuis. Door haar vechtscheiding heeft Christine noodgedwongen veel contact met advocaat Peter en dat mondde al snel uit in meer. Kan hij haar intomen, of loopt het ook hier fout?

Meer
Lees meer...