Documentaire ‘What Jennifer Did’ vanaf nu te vinden op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een gloednieuwe documentaire. What Jennifer Did zal het verhaal vertellen van Jennifer Pan, de dochter van Vietnamese immigranten die op een dag naar het noodnummer belt met de boodschap dat inbrekers haar ouders neergeschoten hadden. Maar al snel blijkt er meer aan de hand te zijn.

Netflix en truecrimedocumentaires blijven een match made in heaven. Zo scoorde de streamingdienst de laatste maanden nog hits met onder andere American Nightmare  en The Outreau Case: A French Nightmare. Vanaf vandaag komt daar nog een opvallende documentaire bij. In What Jennifer Did krijgen we het verhaal van Jennifer Pan te zien dat in 2010 voor heel wat ophef zorgde in Canada.

What Jennifer Did

What Jennifer Did speelt zich af in het Canadese Scarborough. Op een dag belt de dan 24-jarige Jennifer Pan naar de hulpdiensten. Ze vertelt dat er een gewelddadige overval heeft plaatsgevonden in haar huis, waarbij haar beide ouders neergeschoten werden. In de officiële trailer voor de documentaire kregen we het gesprek van Jennifer met de hulpdiensten al te horen en zien we ook al hoe ze als enige getuige in de zaak verhoord wordt door de politie.

Daarbij zat de politie al snel met meer vragen dan antwoorden. Want waarom was het doodgewone gezin van immigranten het doelwit voor een gewapende overval in een veilige buurt? En waarom bleef Jennifer ongedeerd? De documentaire is geregisseerd door Jenny Popplewell (American Murder: The Family Next Door). Daarnaast kon What Jennifer Did rekenen op dezelfde producers als de docureeks American Nightmare en de film belooft minstens evenveel plottwists te bevatten.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor What Jennifer Did:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...