Donald Glover sluit meerjarige deal met Amazon, dochter van Barack Obama schrijft mee aan een nieuwe serie

Groot nieuws in televisieland, want Donald Glover – die we kennen als acteur, schrijver en artiest Childish Gambino – zou een meerjarige deal met Amazon gesloten hebben. De bedoeling is dat Glover aan verschillende projecten voor de streamingdienst zou werken.

Ook Stephen Glover – broer van Donald en producer en schrijver van FOX-succesreeks Atlanta zou een deal met Amazon Prime hebben gesloten. Dat nieuws komt er maar enkele dagen na het nieuwtje dat Donald Glover samen met Phoebe Waller-Bridge zal spelen in een televisieremake van Mr. & Mrs. Smith, de film uit 2005 met Brad Pitt en Angelina Jolie. Ook die reeks wordt ontwikkeld voor Amazon Prime.

Een potentiële reeks waar Glover ook nog aan zou werken als executive producer heeft de titel Hive meegekregen. Die reeks zou draaien om een Beyoncé-achtige figuur. Volgens The Hollywood Reporter zou zich in de schrijverskamer van dat project ene Malia Obama bevinden en dat is de 22-jairge dochter van president Barack Obama.

Amazon wil niets van dit alles officieel bevestigen, maar het staat vast dat als ze Donald Glover aan boord hebben gehesen er in de toekomst interessante dingen staan te gebeuren op de streamingdienst. Overigens, de nieuwe deal zou het vervolg van Atlanta – waar een derde én een vierde seizoen van in ontwikkeling is – op FOX niet in de weg staan.

Meer
Lees meer...