Donald Glover en Phoebe Waller-Bridge gecast voor ‘Mr. + Mrs. Smith’-rebootserie

Donald Glover en Phoebe Waller-Bridge zijn geen onbekenden. Niet voor het grote publiek, en ook niet voor elkaar. En binnenkort zullen fans hen weer samen kunnen bewonderen. De twee acteurs zullen namelijk meespelen in de reboot van Mr. + Mrs. Smith.

Mr. + Mrs. Smith werd al in 2005 op de wereld losgelaten. De film van Doug Liman werd een gigantisch succes en was bovendien het begin van de relatie tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. De twee waren te zien als een koppel huurmoordenaars, al wisten ze dat niet van elkaar.

Vervolg op Mr. + Mrs. Smith?

Angelina Jolie heeft jaren na de release van Mr. + Mrs. Smith laten weten dat zij én Brad Pitt openstonden voor een sequel. Maar nog geen enkele van de voorgestelde scripts was goed genoeg. Regisseur Doug Liman probeerde zelf een serie rond het verhaal uit de grond te stampen, maar die is nergens opgepikt.

Reboot

Maar nu lijkt Amazon Prime een nieuwe poging te wagen. En die ziet er veelbelovend uit. Want niemand minder dan Donald Glover (Atlanta, The Lion King) en Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Killing Eve) zullen daarin te zien zijn. Het is bovendien niet uitgesloten dat de twee ook aan de reeks zullen meeschrijven.

Amazon Studios maakte het nieuws zelf bekend via topvrouw Jennifer Salke. Zij deelde een video van Glover en Waller-Bridge op Instagram. Wie verderscrolt krijgt het volgende te lezen. “Mr. + Mrs. Smith, Donald Glover x Phoebe Waller-Bridge”. De twee acteurs waren eerder al samen te zien in Solo: A Star Wars Story.

2022

Salke liet ook weten dat Francesca Sloane (The First) de serie mee bedenkt. Dat nieuws had Donald Glover (ook wel bekend als Childish Gambino) ook al gedeeld via Instagram Stories. De reboot van Mr. + Mrs. Smith verschijnt in de loop van 2022 op Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...