Exen Brad Pitt en Jennifer Aniston hadden een schattig momentje op de SAG-awards

15 jaar na hun scheiding lijken Brad Pitt en Jennifer Anniston de strijdbijl definitief begraven te hebben. Brad en Jennifer waren aanwezig op de SAG-awards en daar werd het duidelijk dat ze het opnieuw prima met elkaar kunnen vinden.

Lang voor Shawn en Camilla, Blake en Ryan of Kim en Kanye was hét sterrenkoppel Brad Pitt en Jennifer Aniston. Zij stapten in 2000 in het huwelijksbootje, maar aan hun relatie kwam in 2005 een einde toen Brad op de set van Mr. & Mrs. Smith verliefd werd op zijn tegenspeelster Angelina Jolie. Maar ook dat huwelijk strandde in 2016.

Brad en Jennifer

Het is ondertussen 15 jaar geleden dat Brad Pitt en Jennifer Aniston de scheiding aanvroegen. En hoewel hun scheiding niet de makkelijkste was, lijken de twee nu opnieuw vriendschappelijk met elkaar om te kunnen gaan. De scheiding was moeilijk door verschillende redenen. Enerzijds was er natuurlijk de derde in het spel, de actrice Angelina Jolie. Het feit dat het ging om drie hyperbekende celebrities zorgde er natuurlijk ook voor dat de scheiding openbaar uitgesmeerd werd.

Ondertussen zijn we 15 jaar verder en ook de relatie tussen Brad Pitt en Angeline Jolie, kortweg Brangelina, zit er ondertussen op. Brad Pitt en Jennifer Aniston lijken weer closer en dat bewezen de twee op de SAG-awards.

https://www.instagram.com/p/B7hlLqVn28V/

Reünie

Jennifer Aniston en Brad Pitt waren allebei aanwezig op de SAG-awards in Los Angeles. Daar kwamen ze elkaar tegen. En hoewel het er ongemakkelijk aan toe kon gaan tussen de ex-geliefden, was hun reünie eigenlijk superschattig. Brad en Jennifer lachten naar elkaar, gaven elkaar een knuffel en Brad hield nadien Jennifers hand nog wat langer vast. Het was mooi om te zien dat de twee het dus toch nog steeds goed met elkaar kunnen vinden.

Na deze ontmoeting mocht Jennifer Aniston een SAG-award in ontvangst nemen. En Brad Pitt, die keek trots vanuit de backstage naar de speech van zijn ex. Maar ook Brad Pitt viel in de prijzen. Hij had voor zijn overwinning een hilarische speech voorbereid, waarin hij het onder andere had over zijn Tinderprofiel en zijn problemen met relaties. Tijdens zijn speech kwam Jennifer Aniston in beeld en zij had een grote glimlach op haar gezicht.

https://twitter.com/KRYSTALPALETTE/status/1219170498296156160

Tweede kans?

Veel fans beginnen door de schattige interactie van Jennifer en Brad te hopen op een tweede kans voor hun relatie. En daarbij maken veel mensen hetzelfde Friends-getinte mopje.

Want waren Jennifer en Brad dan net zoals Rachel en Ross gewoon “on a break”?

Meer
Lees meer...