‘Down The Snow’ komt terug: Dieter en Kevin liften opnieuw voor het goede doel

Down The Snow
VRT

Dé actie van de vorige editie van De Warmste Week van Studio Brussel was ongetwijfeld Down The Snow. Daarin liftten Dieter Coppens en Kevin uit Down The Road samen van Finland naar Wachtebeke. Dit jaar zullen ze vertrekken van het Rode Plein in Moskou en proberen om in zeven dagen tijd in Kortrijk te geraken.

Dieter en Kevin zijn terug! De warmste actie van De Warmste Week 2018 krijgt een vervolg. Dieter Coppens en Kevin zullen deze keer van Moskou naar Kortrijk liften, een afstand van meer dan 3.000 kilometer. Daarmee zullen ze geld inzamelen voor GimmeShelter, een vzw die zich inzet voor daklozen.

Down The Snow

De opbrengst van de tweede editie van Down The Snow gaat dus naar GimmeShelter en dat is niet zomaar. Kevin zit namelijk enorm in met daklozen. Toen hij samen met Dieter naar Bazart ging kijken, stond hij oog in oog met heel wat daklozen met kinderen. Sindsdien krijgt hij het beeld niet uit z’n hoofd. En wil hij de daklozen helpen. Dieter en Kevin zijn al samen op bezoek geweest bij GimmeShelter, waar ze samen een nachtje in het opvanghuis doorbrachten. En dat liet een diepe indruk na op Kevin.

Vorig jaar bracht de actie van 102.645 euro op voor Kom Op Tegen Kanker. Kevin en Dieter liftten toen helemaal van de Kerstman in Finland naar het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Toen was de totale afstand 2.700 km. Deze keer gaat het duo dus de uitdaging aan om verder te liften in dezelfde tijd.

Steunen

De actie van Dieter en Kevin steunen kan door “Down The Snow” te sms’en naar 4342 of door een steunkaart te kopen via de website een.be. Zo hopen Kevin en Dieter om dit jaar nog meer geld binnen te halen dan vorig jaar.

Toen bracht te actie meer dan 100.000 euro op. Dus dat belooft. De avonturen van Dieter en Kevin zullen ook dit jaar elke dag te volgen zijn tijdens De Warmste Week op Studio Brussel.

Bekijk hier het aankondigingsfilmpje van Down The Snow 2019:

Gesponsorde artikelen