Dr. Dre opnieuw in de studio, amper twee dagen nadat hij uit het ziekenhuis was ontslagen

Dr. Dre is al terug in de studio gespot. De 55-jarige rapper en producer was op dat moment nochtans nog maar twee dagen uit het ziekenhuis ontslagen. Volgens Amerikaanse roddelsites was Dr. Dre daar opgenomen na een hersenaneurysma.

Dr. Dre heeft het grootste deel van de voorbije maand doorgebracht in het bijzijn van 茅chte dokters. De rapper en producer was volgens berichten van roddelwebsite TMZ op 4 januari in het ziekenhuis opgenomen omdat ie een hersenaneurysma had. Zelf heeft hij die geruchten nooit bevestigd.

“Ik voel me geweldig”

Dr. Dre heeft wel via sociale media laten weten dat hij in het ziekenhuis lag. Maar daar zou hij niet al te lang verblijven. “Ik voel me geweldig en krijg uitstekende zorg van mijn medische team. Ik ben binnenkort uit het ziekenhuis en kan dan weer naar huis”, schreef ie op 6 januari op Instagram.

Terwijl hij in het ziekenhuis lag, hebben vier mannen proberen in te breken in het huis van Dr. Dre. De politie van Los Angeles kon de vier gelukkig oppakken nog voor ze iets uit het huis konden stelen.

“Ziet er goed uit”

Negen dagen later was het ook echt zover. Tenminste als we collega-rapper Ice T mogen geloven. Hij schreef op 15 januari dat hij met Dr. Dre had gefacetimed. “Hij is net thuis. Hij is veilig en ziet er goed uit”, klonk het.

Terug in de studio

En blijkbaar ziet Dr. Dre er niet alleen goed uit. Hij v贸茅lt zich ook goed. Dat blijkt uit een foto die de Grammy-winnende producer Focus via Instagram deelde. Daarop was Dr. Dre namelijk ook te zien. Focus deelde bij de foto ook de boodschap “mijn Big Bro voelt zich super”.

24/7 medische zorg

Volgens TMZ is Dr. Dre wel nog niet helemaal genezen. De roddelwebsite beweert dat de 55-jarige rapper en producer nog constant in de gaten wordt gehouden door medische professionals. Dat zou komen omdat dokters niet precies wisten hoe de bloeding in de hersenen van Dr. Dre was ontstaan en ze het zekere voor het onzekere willen nemen.

Meer
Lees meer...