Drake dropt onverwacht nieuw album

De Canadese rapper Drake (35) heeft zijn fans verrast met een nieuw album. De rapper dropte deze nacht onverwacht zijn zevende studioalbum ‘Honestly, Nevermind’. Slechts een paar uur voor de release deed Drake een aankondiging op zijn Instagram.

Drake-fans werden deze ochtend wakker met een grote verrassing. De Canadese rapper bracht vannacht zijn nieuwe album ‘Honestly, Nevermind’ uit. Velen zagen de release niet aankomen, want het was niet bekend dat Drake aan een nieuw album bezig was. Hij kondigde de release van ‘Honestly, Nevermind’ slechts enkele uren van tevoren aan met een foto van de cover op Instagram.

Summertunes

‘Honestly, Nevermind’ is de opvolger van het album ‘Certified Loverboy’, dat streamingrecords verbrak. Dat album kwam vorig jaar in september uit. Zijn nieuwe album heeft wel een hele andere sound dan ‘Certified Loverboy’. Drake ruilde zijn gewoonlijke hiphopbeats om voor zomerse dance- en housevibes. Op Twitter zijn de meningen hierover verdeeld. Maar liefhebbers vinden dit de perfecte tunes voor de start van de zomer.

‘Honestly, Nevermind’ is met 14 tracks wel een pak korter dan zijn vorige album. ‘Certified Loverboy’ bestond uit 21 tracks en een pak samenwerkingen met andere bekende artiesten. Op zijn nieuwe album zou er slechts één samenwerking in de lijst te vinden zijn. Voor het nummer Jimmy Cook’s trok Drake de studio in met de Amerikaanse rapper 21 Savage.

Virgil Abloh

Drake heeft zijn nieuwe album opgedragen aan mode-icoon Virgil Abloh. Virgil, ontwerper van Off-White en Louis Vuitton, overleed vorig jaar. Op de Apple Music-pagina van het album is er een tekst van de rapper te vinden die eindigt met de woorden opgedragen aan onze Brother V“.

Meer
Lees meer...