Drake lacht met mislukt portret dat zijn vader liet tatoeëren, maar vader heeft het ondertussen al aangepast

De vader van Drake liet enkele jaren geleden een grote tattoo van z’n zoon op z’n bovenarm zetten. Enkele dagen geleden deelde Drake een foto van die tattoo waarbij hij lachte met het feit dat de tattoo niet exact op hem lijkt. Maar eigenlijk ziet het portret er al lang niet meer zo uit.

Portretten laten tatoeëren, is altijd een risico. Soms lijkt het portret als twee druppels water op de persoon in kwestie, op andere momenten lijkt het er absoluut niet op. De vader van Drake wilde z’n zoon vereeuwigen op z’n arm, maar dat pakte niet zo goed uit.

“Ik dacht dat we familie waren”

In 2017 liet Dennis Graham, de vader van rapper Drake, een portret van z’n zoon tatoeëren op z’n bovenarm. Het portret, dat een eerbetoon zou moeten zijn aan z’n zoon, pakte niet helemaal uit zoals verwacht.

De tattoo lijkt namelijk wel een beetje op Drake, maar dan enkel als je je ogen een beetje dichtknijpt en enkele meters achteruit gaat. Ook Drake zelf vindt dat de vergelijking ver te zoeken is. Zo deelde de rapper enkele dagen geleden een foto van de tattoo met de boodschap: “Ik bedacht me net, waarom zou je me dit aandoen? Ik dacht dat we familie waren.” Hij tagde z’n vader in de caption en sloot het bericht af met enkele lachende emoji’s.

Bekijk hier de post waarin Drake de spot drijft met de tattoo van z’n vader:

16 keer bijgewerkt

Maar Drake en z’n vader kunnen ondertussen alweer gerust ademhalen. In een comment onder de post van Drake reageerde z’n vader Dennis namelijk dat hij de tattoo al door 16 mensen liet bijwerken.

De meest recente herwerking die online te vinden is, is die door tattooartiest Inal Bersekov, die gespecialiseerd is in portretten. En we moeten toegeven dat zijn herwerking er stukken beter uitziet dan het origineel.

Bekijk hier de aangepaste versie van de tattoo:

Meer
Lees meer...