Drama in ‘Familie’ wanneer Mathias in elkaar stuikt

De kijkers van Familie waren maandag getuige van een dramatisch moment. Daar werd Mathias Moelaert (Peter Bulckaen) namelijk ineens onwel na een ruzie. In het ziekenhuis bleek hij een hersenbloeding te hebben gehad.

Het dramatische moment in Familie begon toen Mathias kwaad het appartement van Véronique Mariën (Sandrine André) binnenstormde. Hij wou haar namelijk op haar plaats zetten over hoe ze zich moeit met het liefdesleven van hun zoon Cédric Moelaert (Yanni Bourguignon).

Véronique zou namelijk zijn relatie met Jill Delrue (Britt Das) proberen kapotmaken om Cédric te kunnen koppelen aan Selin Devroede (Awa Ndiaye). “Jij probeert je poetsvrouw te promoten tot schoondochter. Het is hetzelfde verhaal als met Yoko, liegen en bedriegen”, horen we Mathias zeggen.

Hersenbloeding

Die uitspraak was duidelijk niet naar de zin van Véronique want zij wees Mathias heel direct de deur. “Bol het af, jong”, riep ze uit. Op dat moment kon de kijker van Familie echter zien hoe Mathias onwel werd. Hij had duidelijk pijn en werd duizelig, waarna hij op de grond viel.

Véronique belde daarop de hulpdiensten. Zij voerden Mathias af naar het ziekenhuis, waar hij voorlopig in een kunstmatige coma gehouden wordt. Zowel voor de kijkers als voor Vanessa Mariën (Karen Damen) en Cédric is het bang afwachten of en hoe Mathias deze hersenbloeding zal doorkomen.

Bekijk hier het fragment uit Familie:

Meer
Lees meer...