Duikt Megan van ‘Temptation Island’ straks op in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

Megan Joshua Temptation Island
VIJF

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is volop bezig en binnenkort zou er nog een oude bekende haar opwachting maken op het strand. Het zou gaan om niemand minder dan Megan van Temptation Island. Zij kwam naar Temptation met haar vriend Kevin, maar viel al snel voor de charmes van Joshua. En Joshua zit nu natuurlijk al sinds het begin van de reeks op Ex On The Beach. Komt Megan straks als ex van Joshua?

De guilty pleasures worden ons tegenwoordig naar de oren geslagen. Want naast onze dagelijkse portie Love Island op VIER, is ook Ex On The Beach: Double Dutch All Stars (een hele boterham) nog steeds bezig. En daar zou binnenkort nog een vleugje Temptation aan toegevoegd worden.

Megan

Megan – Snap je? – De Saever zou binnenkort te zien zijn in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. De brunette was een van de deelnemers aan het vorige seizoen van Temptation Island en had daar een hele goede klik – ahem – met Joshua. Die laatste zit al sinds het begin op Ex On The Beach, dus is het niet zo vreemd dat Megan zou aanspoelen als een van zijn exen.

Megan Joshua Temptation Island
VIJF

Megan is tegenwoordig single en heeft dus geen excuus om niet op te duiken in de datingshow van MTV. Bovendien wisten aandachtige kijkers haar al te spotten in teasers van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. Als Megan aankomt, zal dat dus als ex van Joshua zijn. Wij vragen ons dus al af of Megan het ziet zitten om een tweede ronde aan haar romance met Joshua te breien. Of zou ze haar zinnen deze keer op iemand anders zetten?

Temptation Island meets Ex On The Beach: Double Dutch

Op Ex On The Beach: Double Dutch zal Megan nog een oude bekende terugzien. Zo zit ook Yasmine, die het goed kon vinden met haar ex Kevin in Temptation Island. Hoe goed Megan en Yasmine het met elkaar konden vinden, weten we niet, maar de beste vriendinnen lijken het ons niet.

Verder kan ook Mezdi nog z’n opwachting maken op Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. Hij was vorig seizoen een van de deelnemers waaruit duidelijk werd dat Yasmine zijn ex is. Krijgen we ook een tweede ronde voor dramakoning Mezdi?

Gesponsorde artikelen