Ed Sheeran in het geheim opnieuw vader

Zanger Ed Sheeran (31) en zijn vrouw Cherry Seaborn (30) zijn opnieuw ouders geworden. Ze hebben in het grootste geheim een tweede dochter gekregen. De zwangerschap werd door het koppel nooit publiekelijk gemaakt, tot Sheeran het heugelijke nieuws vandaag deelde op Instagram.

Er is een heuse babyboom aan de gang in Amerikaanse showbizzwereld. Nadat gisteren het nieuws bekend raakte dat Rihanna bevallen zou zijn van een zoontje, is het vandaag Ed Sheeran die zijn tweede dochter mag verwelkomen. Hij deelde dit nieuws vanochtend met een ludieke Instagram-post.

Tweede dochter

Op de Instagramfoto is een schattig paar babysokjes te zien. “We wilden jullie even laten weten dat we nog een prachtig meisje hebben gekregen”, schrijft Sheeran bij de post. “We zijn zo verliefd op haar. En we zijn zo trots om nu een familie van vier te zijn”, deelt de zanger trots. De naam van het meisje is nog niet gedeeld door het koppel.

Ed Sheeran staat er om bekend om zijn privéleven steevast af te schermen van de buitenwereld. Het is dus voor velen ook niet echt verwonderlijk dat de zwangerschap geheim werd gehouden door het koppel. De Britse zanger maakte er wel geen geheim van dat hij graag een tweede kindje zou krijgen. Zo is hij in 2020 al eens vader geworden van een meisje, Lyra Antarctica. Toen kondigde de zanger het nieuws ook aan met een foto van babysokjes.

Bekijk hier de Instagram-post van Ed Sheeran

Meer
Lees meer...