Zangeres Rihanna bevallen van een zoontje

Rihanna (34) zou volgens TMZ bevallen zijn van haar eerste kindje, samen met rapper A$AP Rocky (33). Ze zouden samen een zoontje gekregen hebben.

Het is nog niet duidelijk wanneer Rihanna juist bevallen is, maar naar verluid is haar zoon vorige week in Los Angeles geboren. Het was in januari toen het stel aankondigde dat ze in verwachting waren, met een iconische fotoshoot in de straten van New York City. Wat de naam is van het kindje is voorlopig nog niet geweten.

Uit het kamp van Rihanna en A$AP Rocky is er nog niks gepubliceerd over de bevalling. Volgens RTL Boulevard heeft een verpleegster van het ziekenhuis deze informatie naar de buitenwereld gelekt, waardoor er nu veel ophef is ontstaan. Op verder nieuws van de kersverse ouders valt dus nog te wachten.

Ophef rond A$AP Rocky

De laatste maanden is er nog heel wat ophef ontstaan rond Rihanna’s baby daddy. Zo ging de geruchten rond dat A$AP Rocky zou zijn vreemdgegaan met iemand uit Rihanna’s dichte kring, namelijk de schoenenontwerpen van haar Fenty-kledinglijn. Dit bleek uiteindelijk een valse roddel te zijn.

Vorige maand werd A$AP gearresteerd op het vliegveld van Los Angeles. De rapper landde er met zijn privévliegtuig toen hij terugkwam van een tripje naar Rihanna’s geboorteland Barbados. Het was een verassingsaanhouding die het gevolg zou zijn van A$AP’s betrokkenheid bij een schietpartij in november 2021. Hij werd beschuldigd van het afvuren van schoten op een kennis, waarbij hij zijn hand raakte.

Meer
Lees meer...