Eerste aflevering vernieuwde ‘We Like To Party’ staat nu op VTM GO: bekijk hier de eerste beelden

De allereerste aflevering ooit van het legendarische programma We Like To Party met vj Dimitri ‘Dimi’ Vantomme werd op de toenmalige zender JIM uitgezonden op 22 februari 2006. Nu, exact 16 jaar later, viert het programma zijn terugkeer. JIM is vervangen door VTM GO en vj Dimi door TikTokker en acteur Nicolas Caeyers, maar voor de rest is het concept grotendeels hetzelfde gebleven.

Het concept van We Like To Party is even eenvoudig als geniaal: zoek een groep, liefst lichtelijk beschonken, feestvierders en laat hen eenvoudige spelletjes spelen of leg hen enkele interessante vragen voor. Het programma was in de nillies dan ook een groot succes en regelmatig dook dan ook het idee op om We Like To Party van onder het stof te halen.

Overpoort in Gent en Oude Markt in Leuven

VTM besloot zich daar nu eindelijk aan te wagen en trommelde Nicolas Caeyers op als nieuwe presentator. Hij trekt de komende weken door heel Vlaanderen en gaat van de ene feestplek naar de andere party op zoek naar boeiende feestvierders om aan opdrachten of vragen te onderwerpen.

De eerste aflevering van het hernieuwde We Like To Party staat sinds vandaag op VTM GO. In die aflevering bezoekt Nicolas meteen twee échte hotspots voor feestvierende studenten: de Overpoort in Gent en de Oude Markt in Leuven. In een eerste fragment hieronder kan je zien dat dat de gekende grappige situaties oplevert. In de aflevering zelf krijgt Nicolas trouwens tijdelijk het gezelschap van een ander bekende influencer.

Bekijk hier de eerste beelden van We Like To Party:

Na de eerste aflevering van dinsdag 22 februari is We Like To Party vanaf 3 maart iedere donderdag om 18 uur te zien op VTM GO.

Meer
Lees meer...