Eerste beelden van Javicia Leslie als Batwoman gelost

The CW heeft de eerste beelden gelost van actrice Javicia Leslie in het volledig vernieuwd pak van Batwoman. Leslie volgt in het tweede seizoen van de serie Ruby Rose op als eerste zwarte Batwoman ooit.

De Amerikaanse zender The CW verraste deze zomer door Javicia Leslie als nieuwe Batwoman te kiezen. Niet omdat de 33-jarige Amerikaanse geen goede actrice is, maar omdat het de eerste keer dat een zwarte actrice in de huid van Batwoman zal kruipen.

In het eerste seizoen van de reeks Batwoman was Ruby Rose nog te zien als Kate Kane, ofwel Batwoman. Toen zij bekendmaakte niet terug te keren voor het tweede seizoen is besloten om haar personage te vervangen door een nieuwe Batwoman, namelijk Ryan Wilder. Voor die rol is dus Javicia Leslie gekozen.

“Silhouet van zwart meisje”

Toen Leslie gekozen was als Batwoman liet je op DC FanDome al weten haar natuurlijk krullend haar en haar rondingen te willen beklemtonen. Die belofte wordt dan ook nagekomen bij het nieuwe pak van Batwoman dat nu voor het eerst te zien is op twee foto’s.

“Ik vind het geweldig dat Ryan haar eigen Batwoman wordt. Het is haar stijl, haar swag en haar moment!”, zegt Leslie daarover. “Het was een eer om samen te mogen werken met producer Caroline Dries en costume designer Maya Mani. Ik vond het belangrijk dat kijkers aan het silhouet konden zien dat Batwoman een zwart meisje was. Met het nauwsluitende pak en de prachtige Afro, hebben we het zeker gehaald!”

Bekijk hier Javicia Leslie als Batwoman

Meer
Lees meer...