Left Right
scrollTop top

Eerste beelden van ‘Masters of the Universe: Revelation’ op Netflix


He-Man
© Bron: Netflix

Uitstekend nieuws voor de fans van He-Man en Skeletor. Netflix komt met een vervolg op het verhaal van Masters of the Universe. De oorlog op Eternia laait weer op, vanaf 23 juli te zien op het streamingplatform.

De originele reeks Masters of the Universe verscheen midden jaren ’80 op televisie en was hier waarschijnlijk helemaal niet te zien. Dat neemt niet weg dat de personages uit de geanimeerde serie vandaag nog steeds opduiken in de populaire cultuur. Daar heeft Netflix nu op ingespeeld met twee projecten rond de legendarische cartoon.

Regie door Kevin Smith

De eerste beelden van Masters of the Universe: Revelation zijn nu uitgebracht. Kevin Smith (Jay and Silent Bob, Daredevil) schrijft en regisseert de serie. Het is eigenlijk een sequel op het origineel om de oudere fans te plezieren. Het tweede project rond de serie wordt een remake van de eerste reeks om de jongere kijkers aan te spreken.

Skeletor – Bron: Netflix

Onder andere Mark Hamill als stem

Er is een indrukwekkende groep stemmen opgetrommeld voor de reeks. Chris Wood hoor je als He-Man, Mark Hamill (Star Wars) als Skeletor, Lena Headey (Game of Thrones) in de huis van Evil-Lyn, Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer) als Teela, Henry Rollins als Tri-Clops en ook nog Phil LaMarr, Kevin Michael Richardson en Kevin Conroy. Naast de screenshots die werden vrijgegeven, is er nog niet veel geweten over de serie. De eerste vijf afleveringen worden op 23 juli uitgebracht. Om het verhaal af te maken wordt het tweede deel later op Netflix geplaatst.

Masters of the Universe (vaak beter bekend als He-Man) gaat over het conflict tussen He-Man en Skeletor op de planeet Eternia. De reeks werd gemaakt door Mattel, bekend van onder andere Barbie. Naast de televisieserie zijn er ook speelpopjes, strips, videospelletjes, boeken en films over Masters of the Universe gemaakt.

Bekijk hier de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…