HBO toont eerste setfoto’s van ‘Game of Thrones’-spinoff ‘House of the Dragon’

HBO heeft de eerste foto’s getoond van de opnames van House of the Dragon. Op de foto’s kan je de meeste hoofdrolspelers zien, volledig in hun acteerkledij getooid.

Deze spin-off is gebaseerd op George R.R. Martin’s boek uit 2018 Fire & Blood. Het vertelt het verhaal van de Dance of the Dragons, de burgeroorlog binnen House Targaryen die plaatsvond honderden jaren voor de tijdslijn van Game of Thrones. De oorlog woedt over wie de opvolger van Viserys moet worden als koning van het huis.

Steve Toussaint – Bron: HBO

Op Streamz te zien

Kijkers zullen zeker ook de banieren van de andere huizen herkennen als de legers ten oorlog trekken. Casey Bloss, baas bij HBO, bevestigde dat de opnames zijn begonnen in april en dat de afleveringen in 2022 te zien zullen zijn. Bij ons dus op Streamz.

Olivia Cooke en Rhys Ifans – Bron: HBO

Matt Smith in de hoofdrol

Hier zien we Emma D’Arcy, die in de reeks de rol van Princess Rhaenyra Targaryen zal spelen. Ook Paddy Considine zal in de reeks te zien zijn. Hij speelt de rol van King Viserys Targaryen. Matt Smith (The Crown, Doctor Who) zal te zien zijn als Prince Daemon Targaryen. Steve Toussaint (Doctor Who) speelt Corlys Velaryon, aka The Sea Snake, de beste kapitein ooit in The Seven Kingdoms.

Meer
Lees meer...