‘Game of Thrones’-spin-off ‘House of the Dragon’ krijgt Twitter-account en deelt eerste foto’s

House of the Dragon, de eerste spin-off van Game of Thrones, heeft sinds gisteren een eigen Twitter-account. Daarop werden al meteen enkele foto’s gedeeld. Op die foto’s is te zien hoe de cast begonnen is met het lezen van het script. Dat doen ze op een iets minder gezellige manier dan gewoonlijk, maar wel conform de coronamaatregelen.

Het mag dan wel al bijna twee jaar geleden zijn dat we de laatste aflevering van Game of Thrones te zien krijgen, het verhaal is lang nog niet uitverteld. Zo komen er de komende jaren nog vijf spin-offs van de reeks. Voor de eerste daarvan, House of the Dragon, is de productie nu opgestart.

House of the Dragon

Gisteren deelde het officiële Twitter-account van Game of Thrones vlammen. Dat werden er telkens meer, tot duidelijk werd waarom de vlammenzee gedeeld werd. Het officiële account voor de eerste spin-off van Game of Thrones, House of the Dragon, is gisteren namelijk geopend. En er werd al meteen interessante content gedeeld.

Op het account verschenen namelijk verschillende foto’s. Daarop was te zien hoe de acteurs uit de reeks begonnen zijn met het lezen van het script. Dat doen ze samen, maar wel op een veilige afstand. Op de eerste foto is zo te zien dat elke acteur aan zijn of haar eigen tafeltje zit dat meer dan anderhalve meter verwijderd staat van de andere tafels in de kamer.

In de tweets werd ook nog eens duidelijk gemaakt dat de reeks volgend jaar zal verschijnen op HBO Max.

Cast

In de volgende foto’s zijn de verschillende acteurs uit de reeks te zien. In de eerste plaats zijn dat heel wat Targaryens. Zo zien we Emma D’Arcy, die in de reeks de rol van Princess Rhaenyra Targaryen zal spelen. Ook Paddy Considine zal in de reeks te zien zijn. Hij speelt de rol van King Viserys Targaryen. Matt Smith (The Crown, Doctor Who) zal te zien zijn als Prince Daemon Targaryen.

Maar naast de Targaryens zijn er nog heel wat andere personages in de reeks. Zo is ook Steve Toussaint te zien. Hij zal in House of the Dragon in de huid kruipen van The Sea Snake. Olivia Cooke zal de rol van Alicent Hightower spelen. En Rhys Ifans tot slot, zal te zien zijn als Otto Hightower.

Meer
Lees meer...