De eerste teaser van Steven Spielbergs ‘West Side Story’ is gearriveerd

Tijdens de Oscars werd dus vooral de film gevierd. Er werd dan ook vooruit gekeken naar wat er nog komen moet. Volgend jaar brengt Steven Spielberg weer een film uit en zal hij dus waarschijnlijk ook weer aanwezig zijn op de Oscarceremonie. Hij presenteert een remake van West Side Story.

De film had al moeten uitkomen eind 2020, maar om de gekende redenen gebeurt dat niet en werd hij een jaar opgeschoven naar het einde van 2021. West Side Story is een remake van de gelijknamige film uit 1961 die toen nog goed was voor maar liefst 10 Oscars, de grote winnaar dat jaar. De iconische film verhaalt over twee tienerbendes van verschillende etnische afkomst. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee vallen voor elkaar, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot.

Release eind 2021

Volgens de eerste teaser heeft Spielberg niet meteen aan het verhaal geraakt en wilde hij vooral een update van een nog steeds relevant verhaal geven. Of dat gaat werken, is nog afwachten, maar de hoofdrollen worden alvast gespeeld door Ansel Elgort en Rachel Zegler. De voorlopige release van de film staat gepland op 10 december 2021. Wanneer de film in België zal uitkomen, is voorlopig nog niet geweten.

Meer
Lees meer...