Left Right
scrollTop top

Eerste trailer voor ‘G.I. Joe’ spin-off ‘Snake Eyes’


Snake Eyes
© Bron: One Media

De eerste trailer voor de nieuwe spin-off van G.I. Joe werd uitgebracht. We zien acteur Henry Golding aan het werk als de ninja Snake Eyes.

Niet Ray Park, die hem in Retaliation en Rise of the Cobra neerzette, maar Henry Golding zal Snake Eyes spelen. De film, die Snake Eyes: G.I. Joe Origins heet, zal het verhaal tonen van het personage dat van veel kijkers één van de favorieten van de franchise werd. In de trailer zien we Snake Eyes in een Japanse ninjaclan en in heel wat vechtscènes.

Niet kunnen bukken om naar het toilet te gaan

Vorig jaar had de acteur al een interview met NME, waar hij vertelde dat de film hem weggeblazen had. “Ze hebben een nieuwe creatie gemaakt van G.I. Joe. Iets heel erg cool en ver van wat we al op het grote scherm gezien hebben. Ik denk eerlijk gezegd dat er nog veel plaats is voor spin-offs. Dit zal, denk ik, het begin zijn van een splinternieuwe franchise”, zei Henry Golding.

Golding zei wel dat het een echte uitdaging was om de film te filmen. “Om eerlijk te zijn, was het pijnlijk. Er zit veel meer vechtkunst in dan in een film over superhelden. Het is heel erg fysiek allemaal. Ik haatte het grondig in het begin want ik kon me zelfs niet bukken om naar het toilet te gaan. De eerste week was letterlijk een hel voor mij. Ik denk dat ik weende aan de telefoon naar mijn manager. Ik voelde me alsof ik niet wist wat ik aan het doen was”, vertelde Golding nog.

Snake Eyes komt op 20 augustus uit in Europa en naast Golding spelen ook Andrew Koji, Ursusla Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Takehiro Hira, Iko Uwais en Peter Mensah mee.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…