Left Right
scrollTop top

Elijah Woods film over seriemoordenaar Ted Bundy deze zomer op het grote scherm


Elijah Wood
© Bron: Isopix

No Man Of God verschijnt in augustus in de bioscoop. De film met Elijah ‘Frodo Baggins’ Wood zal gaan over seriemoordenaar Ted Bundy, die in de jaren ’70 minstens 30 mensen heeft vermoord.

Seriemoordenaars zijn goed vertegenwoordigd op het grote en kleine scherm. Met recent een nieuwe reeks op Netflix over Son of Sam en nog heel wat meer op het streamingplatform. Deze zomer komt No Man Of God in de zalen, volgens Deadline. Ted Bundy speelt hier de hoofdrol. Hij was enorm moordzuchtig en vermoordde in de jaren ’70 minstens 30 mensen.

De film wordt geregisseerd door Amber Sealey, geproduceerd door Wood zelf en zal de focus leggen op de relatie tussen Ted Bundy (gespeeld door Luke Kirby) en FBI-agent Bill Hagmaier (Elijah Wood). De echte agent interviewde Bundy meerdere keren over verschillende jaren over zijn moorden. In 1980 werd Bundy ter dood veroordeeld. Hij wou de verhalen over zijn moorden vertellen, maar alleen maar aan Hagmaier.

Lord of The Rings

“De film bestaat uit een reeks gesprekken”, zei Wood over de film. “Die gesprekken bestaan uit de echte interviews en de herinneringen van Bill Hagmaier.” Aleksa Palladino en Robert Patrick vervolledigen de hoofdrolspelers.

De meest recente films waar Wood in meespeelde waren I Don’t Feel at Home in This World Anymore en Come to Daddy. Uiteraard is Wood het meest gekend als Frodo Baggins in de trilogie Lord of the Rings. De laatste uit de reeks, The Return of the King, werd voor elf Oscars genomineerd en won ze allemaal.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…