Left Right
scrollTop top

Merry en Pippin van ‘Lord of the Rings’ maken samen een podcast


Merry en Pippin

Op 18 mei verschijnt de eerste podcast van acteurs Dominic Monaghan en Billy Boyd. Merry en Pippin uit Lord of the Rings zullen praten over de epische filmreeks en misschien duikt er wel eens een bekende collega op.

Welcome to the Shire zou een goede naam zijn voor een podcast over Lord of the Rings. Dominic Monaghan en Billy Boyd, respectievelijk Merry en Pippin in de trilogie, kozen echter voor The Friendship Onion. In de wekelijkse podcast zullen de twee hobbits het hebben over de laatste nieuwtjes in de pop culture over de films en testen ze de kennis van de fans. Ook vertellen ze exclusieve verhalen over het filmproces en wie weet, misschien komt er een bekend gezicht langs.

De schillen van de ui pellen

Het duo maakt de podcast samen met Kast Media. “We zijn enorm verheugd om het komische talent van dit duo op een podcast te zetten”, zegt Colin Thomson, CEO van Kast Media. “De fans konden in de films al kennis maken met het leuke, verstandige geklets van die twee. Via de podcast zullen we nog veel dieper gaan en zien hoe ver hun energie en interesse wel reikt. We kunnen niet wachten om de schillen van deze ‘vriendschapsui’ te pellen.”

Op verschillende platformen

De podcast zal vanaf 18 mei iedere week verschijnen op Spotify en alle andere platformen. Je zal op YouTube naar de videocast van de afleveringen kunnen kijken. The Friendship Onion is de laatste podcast in een rij van opnames die over een film of serie gaat. The West Wing Weekly en Office Ladies gingen het bijvoorbeeld voor.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…