‘Elite’ seizoen 5 krijgt releasedatum

Netflix heeft de releasedatum voor het vijfde seizoen van Elite bekendgemaakt. Het deed dat met een korte teaser waarin we de cast zien op een feestje. Op het einde van de teaser komen we te weten dat het nieuwe seizoen al volgende maand verschijnt op de streamingdienst.

De Spaanse Netflixreeks Elite ging in het vierde seizoen voor een drastische vernieuwing. Bijna alle personages waren op het einde van het derde seizoen afgestudeerd waardoor we in het vierde seizoen kennis maakten met een hele hoop nieuwe studenten. Die zullen we nu terugzien in het vijfde seizoen dat er al snel aankomt.

Vrijdag 8 april

Het vijfde seizoen van Elite zal namelijk volgende maand, op vrijdag 8 april, verschijnen op Netflix. Voorlopig is over de inhoud van dat seizoen nog niets bekend. Al weten we door de aankondiging van de releasedatum wel dat we heel wat bekende gezichten terug zullen zien.

Netflix maakte eerder ook al bekend dat er verschillende nieuwe acteurs hun intrede zullen maken in het vijfde seizoen. Het gaat daarbij in de eerste plaats om de Argentijnse Valentina Zenere en de Braziliaan André Lamoglia. Welke rollen zij zullen spelen, is voorlopig nog niet bekend. Later deelde Netflix ook mee dat de Franse acteur Adam Nourou een rol zal krijgen in de reeks. Van hem weten we wel al dat hij het nieuwe personage Eric zal spelen.

Netflix bevestigde eerder al dat de reeks ook zeker een zesde seizoen zal krijgen.

Bekijk hier de trailer met de aankondiging van de releasedatum:

Het vijfde seizoen van Elite verschijnt dus op vrijdag 8 april. Zoek je in tussentijd nog een nieuwe reeks? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...