‘Elite’-kerstspecials vanaf nu te zien op Netflix

Het vijfde seizoen moet nog komen, en toch maakte Netflix de komst van een zesde al bekend. De volgende reeks afleveringen zal rond juni 2022 op het streamingplatform te zien zijn, maar toch geeft Elite ons al een kerstcadeautje in de vorm van een special. Vanaf vandaag, woensdag 15 december, kan je elke week naar een holiday special van de serie kijken. 

Het was oktober, toen de komst van een zesde seizoen werd aangekondigd. Toch wel opvallend, aangezien het vijfde pas in de zomer van volgend jaar te zien zal zijn. Naast die aankondiging werd ook de komst van een kerstspecial aangekondigd. Daarin zullen de fans van de serie hun favoriete personages toch nog even kunnen zien in een aantal mini-afleveringen. Op 15, 20 en 23 december komen de specials uit.

Korte verhaaltjes

In de nieuwe short stories volgt de kijker iedere keer een andere groep. In de eerste aflevering, die dus vanaf vandaag online staat, focust het op Phillipe, Caye, & Felipe. Binnen een paar dagen volgen dan ook de specials over Samuel en Omar (20 december) en Patrick (23 december), een perfect cadeau zo net voor de feestdagen. 

Het vorige seizoen kwam dit jaar in juni uit, en het volgende (en vijfde) zal dus waarschijnlijk in juni 2022 op Netflix gereleased worden. Daarin zal de cast er grotendeels hetzelfde uitzien, aangezien seizoen 4 in het midden van het schooljaar is geëindigd. Toch zullen personages Guzmán en Ander er waarschijnlijk niet meer bij zijn. Zij besloten op wereldreis te vertrekken. Hun terugkeer is niet helemaal afgeschreven, want Guzmán laat met zijn vertrek één van zijn grootste misdaden achter. Hoe dat precies verder gaat, daar moeten we nog even op wachten. Tot die tijd kunnen we genieten van de short stories.

Nog andere tips nodig? Bekijk hier een lijst van de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...