Left Right
scrollTop top

Vier seizoenen ‘Élite Short Stories’ staan nu op Netflix


Élite Short Stories
© Netflix

Vanaf vandaag staat het vierde en laatste deel van Élite Short Stories online. Met die vier miniseries kan je je perfect voorbereiden op het vierde seizoen van de Spaanse reeks dat morgen, op vrijdag 18 juni, verschijnt.

Morgen verschijnt het vierde seizoen van Élite op Netflix. Om je volledig warm te maken voor dat nieuwe seizoen, kan je vier nieuwe miniseizoentjes bekijken van de reeks.

Élite Short Stories

De voorbije week kregen we van Netflix elke dag een extra miniseizoentje van Élite te zien. Daarbij werd telkens in drie korte afleveringen ingezoomd op enkele personages. Het eerste deel, dat verscheen op maandag 14 juni, zoomde in op Guzman, Caya en Rebe. Dit verhaal gaat over een huisparty die uit de hand loopt. De tweede Short Story verscheen op dinsdag en ging over de relatie tussen Nadia en Guzman. In die drie afleveringen keert Nadia terug naar Spanje en twijfelt ze of ze Guzman wel moet bezoeken.

De derde Short Story gaat over Omar, Ander en Alexis en verscheen woensdag. In dat seizoen komen we te weten dat het beter gaat met Ander na zijn behandelingen met chemotherapie. Nu wil hij Alexis steunen die hetzelfde moet doormaken. Het vierde en laatste deel is sinds vandaag te vinden op Netflix en gaat over Carla en Samuel. Carla gaat daarbij vertrekken naar Londen, maar Samuel probeert haar tegen te houden.

Bekijk hier de teaser van Élite Short Stories:

Élite seizoen 4

Het vierde seizoen van Élite verschijnt morgen, op vrijdag 18 juni, op Netflix. In België zullen de nieuwe afleveringen vanaf 9 uur ’s morgens beschikbaar zijn.

In dat seizoen zullen heel wat van de vertrouwde gezichten niet meer te zien zijn. Enkele van de acteurs die in de Short Stories te zien waren, zullen nog steeds te zien zijn in het vierde seizoen, maar veel andere zijn afgestudeerd en zullen dus minder of zelfs niet te zien zijn in het nieuwe seizoen. Ook voor dat seizoen kregen we al een trailer, daarin leren we de nieuwe personages al wat beter kennen.

Bekijk hier de trailer voor het vierde seizoen van Élite:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…