‘Élite’ seizoen 4 staat nu op Netflix

Het vierde seizoen van de Spaanse Netflixreeks Élite staat nu online. Dat vierde seizoen zal heel wat anders worden dan de eerste drie seizoenen. Veel van de originele acteurs studeerden namelijk af op het einde van het derde seizoen. Maar dat betekent wel dat we kennis kunnen maken met heel wat nieuwe gezichten.

Nadat Netflix ons een hele week klaarstoomde voor het nieuwe seizoen van Élite met korte seizoentjes van Élite Short Stories. Daarin kregen we korte verhalen te zien van enkele van de personages. Maar nu is het eindelijk tijd voor het vierde seizoen van de reeks.

Élite seizoen 4

Het vierde seizoen mag dan wel minder bekende gezichten kennen, het lijkt erop dat er niets van de spanning of intriges verdwenen is uit de reeks. Zo was in de trailer al te zien dat de personages opnieuw ondervraagd moeten worden.

Daarbij zouden enkele nieuwkomers op de school voor problemen hebben gezorgd. Het belooft dus opnieuw een seizoen te worden vol geheimen, leugens, bedrog en wat lijkt op een nieuw drama voor de studenten op Las Encinas.

Bekijk hier de trailer voor het vierde seizoen van Élite:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...