Ellen DeGeneres zal in Netflixspecial ‘For Your Approval’ haar toxische werkplaats behandelen

Ellen DeGeneres krijgt binnenkort een nieuwe special op Netflix. Ze liet al weten dat de show, die de naam For Your Approval kreeg, haar laatste wordt. In de special zal ze dieper ingaan op de toxische werksfeer die het einde van haar talkshowcarrière betekende.

Later deze maand pakt Netflix uit met de comedyspecial Ellen DeGeneres: For Your Approval. Daarin zal comédienne en voormalige talkshowhost Ellen Degeneres dieper ingaan op haar leven nadat ze “uit de show business werd gegooid”. In de special zal ze dus ook dieper ingaan op de reden van haar ontslag.

Ellen DeGeneres: For Your Approval

Netflix heeft ondertussen al tientallen comedyspecials in zijn catalogus zitten. Daar komt er eind deze maand nog eentje bij. De streamingdienst heeft namelijk Ellen DeGeneres: For Your Approval aangekondigd. Het gaat om de laatste show van Ellen DeGeneres waarin ze het vooral over zichzelf zal hebben.

In 2020 kwam Ellen DeGeneres in opspraak nadat verschillende (ex-)medewerkers van The Ellen DeGeneres Show uit de biecht traden en vertelden over de toxische werksfeer bij de talkshow. Ze hadden het daarbij over racisme en seksisme op de werkvloer en over een algemeen slechte werksfeer. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat de show er in 2022 na 19 seizoenen mee ophield.

In een statement over de nieuwe show vertelt DeGeneres dat ze de controverse niet zal schuwen. “Om het antwoord te geven op de vraag die iedereen me stelt: ‘Ja, ik zal erover praten en ja, dit is mijn laatste special’.” For Your Approval is de eerste nieuwe show van DeGeneres sinds Relatable uit 2018..

Ellen DeGeneres: For Your Approval verschijnt op dinsdag 24 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...