‘Emily in Paris’ seizoen 2 komt morgen op Netflix: bekijk hier de eerste 10 minuten

Het is bijna zover! Morgen, op woensdag 22 december, komt het tweede seizoen van de populaire serie Emily in Paris op Netflix. De serie, die eigenlijk moet worden uitgesproken als Emily in Parie” (op z’n Frans), werd kort na zijn debuut al een enorm succes. De komst van een tweede seizoen was dan ook alles behalve een verrassing. Iedereen lijkt te genieten van het zoetsappige ‘an American in Paris‘-verhaal.

In het eerste seizoen zagen we al hoe Emily zich probeerde aan te passen aan het Franse leven, de Franse taal en aan de mensen. Ze kwam terecht bij een modehuis, als enige Engelstalige en botste al snel op de taalbarrière. Toch baande ze zich een weg door het leven in Parijs en viel ze al snel in zwijm voor haar (iets te) knappe onderbuurman Gabriel. Wat volgde was een soort coming-of-age-verhaal van een Amerikaanse jonge vrouw die zich probeert aan te passen aan het Europese dagelijkse leven.

Love interest

Nu, een dag voor de release, deelde Netflix een video waarin een aantal mensen van de cast en crew vooruitblikken naar het tweede seizoen. In de nieuwe reeks afleveringen zal te zien zijn hoe het Emily verder vergaat in het modebureau, en ook hoe ze zal omgaan met haar gevoelens voor Gabriel. In diezelfde video werden ook de eerste 10 minuten van de eerste aflevering met het publiek gedeeld. Daarin zien we Emily joggen, terwijl ze met haar gedachten duidelijk ergens anders (bij Gabriel) zit.

In het nieuwe seizoen zullen de belangrijkste personages terugkeren. Onder andere Emily (Lily Collins), Mindy Chen (Ashley Park), Sylvie (Phillippine Leroy-Beaulieu), Julian (Samuel Arnold) en Gabriel (Lucas Bravo) zullen ook deze keer van de partij zijn. Daarnaast voegden de makers acteur Lucien Laviscount toe aan het lijstje. Hij zal de rol spelen van Alfie, een nieuwe love interest van Emily. Wij zijn alvast benieuwd hoe dat gaat aflopen!

Emily in Paris seizoen 2 is vanaf morgen, 22 december 2021, te zien op Netflix. Bekijk hier alvast de eerste 10 minuten (vanaf minuut 32:55):

Kan je geen genoeg krijgen van Netflixseries? Bekijk hier de 50 beste.

Meer
Lees meer...