Er komt een gratis skate-game van Tony Hawk naar iOS en Android

Er komt een gratis skate-game van Tony Hawk naar iOS en Android

Er verschijnt op 13 december een nieuwe gratis, mobiele Tony Hawk-game op 13 december voor iOS en Android. De titel is ‘Tony Hawk’s Skate Jam’. Onze innerlijke skaterboy is uitzinnig van vreugde!

Het nieuws werd naar buiten gebracht door de Apple Store en Google Play Store. Tony Hawk’s Skate Jam zal onder andere een klassieke Tony Hawk-carrièremodus en wereldwijde toernooien bevatten. Je kan skaten in vijftien verschillende parken en het wordt mogelijk om heel wat skateboards van het merk Birdhouse op de kop te tikken.

Het staat hoe dan ook vast dat je als Tony Hawk zal kunnen spelen. Of er nog andere spelers beschikbaar zullen zijn, is niet geweten.

Microtransacties

Maar Tony Hawk’s Skate Jam is meer dan een klassiek Tony Hawk-spel. Zo wordt het mogelijk om microtransacties te verrichten in de vorm van Coin Packs. Spelers kunnen er ook voor kiezen om voor 2 euro een Starter Pack aan te schaffen.

1,4 GB

Tony Hawk’s Skate Jam werd ontwikkeld door Maple Media. Die studio is gespecialiseerd in het produceren van mobiele skateboard-games. De Apple-versie van het spel is 1,4 GB groot. Hoeveel ruimte de Android-versie inneemt, is niet geweten.

Op voorhand registreren

Tony Hawk maakte in november al persoonlijk bekend via Instagram dat er een nieuwe mobiele game van hem ging uitkomen. Veel fans speculeerden dat de Nederlandse ontwikkelaar RageSquid Tony Hawk’s Skate Jam voor z’n rekening zou nemen, maar dat blijkt dus niet te kloppen.

Interesse? Je kan je op voorhand al gratis registreren voor het spel via Google Play, de Apple Store en op de officiële website.

De post van Tony Hawk:

Gesponsorde artikelen